Složení: Želé prášek [Carrageenan Ins 407 (40%); konjacová mouka Ins 425 (20%), chlorid draselný Ins 508 (15%), citrát trisodný Ins 331 (iii) (10%), citronan draselný Ins 332 (ii) (5%), Xanthanová guma Ins 415 (5%), Glukóza (5%)]. - Nejprve přidejte pružný prášek z rybího želé do 270 g cukru a dobře promíchejte (Pokud připravujete čerstvou kokosovou vodu, potřebujete pouze 200 g cukru). - Vařte z 1,2 až 1,5 l vody (nebo čerstvé kokosové vody), přidejte směs do vroucí vody a míchejte, dokud se směs nerozpustí asi 3 až 5 minut. - Po upečení přidejte balíček ovocné příchuti (volitelně), dobře promíchejte a nalijte do formy. Přidejte jakékoli ovoce, které chcete. Příprava : 1. Smíchejte: Smíchejte balení želé v prášku 12 gramů s 270 g cukru a dobře promíchejte. 2. Vařte: Vařte 1,5-2 litry vody a poté směs postupně nalijte do vroucí vody a dobře promíchejte, dokud se směs nerozpustí asi 5 minut. 3. Nalijte do formy: Po uvaření můžeme přidat mouku, kterou dobře promícháme, nalijte do formy. 4. Chlad:
Když je želé zmrzlé, vložte jej do chladiče. O hodinu později jsme dostali skvělé jídlo. Můžeme také nalít želé do kouty. Skladujte:
Uchovávejte na suchém místě, chraňte před přímým slunečním zářením. Země původu:
Vietnam.