Složení: Pšeničná mouka Bílé zelí Voda Pěstované žampiony (Agaricus bisporus) Žampiony rolní (Auricularia auricula-judae) Houby shiitake (Lentinula edodes) Edamame (sója) Cibule Mrkev Pšeničný lepek Mouka (pšeničná mouka, sůl, droždí) Texturovaný pšeničný protein Škrob (řepkový) Sůl Cukr Česnek Aromata Rostlinný olej (řepkový) Sójová omáčka (voda, sója, pšenice, sůl) Černý pepř Zázvor Semínka koriandru. Alergeny: Lepek, sezamová semínka, sójové boby Nutriční hodnoty na 100g Energie 552 kJ/ 131 kcal / Tuk 1.6g z toho nasycené mastné kyseliny 0.2g / Sacharidy 23g z toho cukr 3.1g / Protein 5.4g / Sůl 0.98g / Vlákniny 2.1g. Skladování Skladujte v teplotě -18º. Před přípravou nechejte gyozy v pokojové cca 3 hodiny nebo rozmrazit s microvlnou v rozmraženém režimu. Země původu Velká Británie. Návod k přípravě: příprava v pánvi: V zahřátém (70-80 stupňů C) suchém pánvi přidejte dvě lžíce oleje a položte určité množství gyoza knedlíčků, aby se navzájem nedotýkaly. Až budou zlatohnědé ( po 2 minuty), nalijte cca 60-80 ml horké vody z varné konvice v pánvi, přikryjte poklicí a počkejte, dokud se voda neodpaří. Po cca 2 minuty, vyndejte jeden kus a rozkrojte ho, gyoza by měla být průhlednější a poté vyndejte rychle zbytek z pánvi. Poté máte 2 metody na výběr: 1. Na fritování 2,5 minuty (170 - 180 stupňů C) a poté vaření v hrnci cca 3 minuty. 2. V pařníku cca 5 minuty Gyoza je doporučená jíst s namáčení sójovou omáčkou.