Složení: Složení: Zelí, pšeničná mouka, hovězí maso 18,5 %, voda, cibule, rostlinné oleje (řepkový, sezamový), mrkev, žampiony (Agaricus bisporus), strouhanka (pšeničná mouka, sůl, droždí), sůl, cukr, pažitka, bujónový prášek (přírodní aroma, extrakty koření, černý pepř, extrakt z kvasnic, hydrolyzovaný kukuřičný protein, cukr, sůl), sójová omáčka (voda, sójové boby, pšenice, sůl), česnekový prášek, pšeničný lepek, omáčka (destilovaný ocet, kukuřičný sirup, sůl, česnekový prášek, koření, tamarind, přírodní aroma), přírodní aroma, škrob, zázvorový prášek, černý pepř. Alergeny: Hovězí maso, lepek, sezamová semínka, sójové boby Nutriční hodnoty na 100g Energie 712 kJ/ 170 kcal / Tuk 4,7g z toho nasycené mastné kyseliny 1,8g / Sacharidy 22g z toho cukr 4,4g / Protein 6.9g / Sůl 1.4g / Vlákniny 1,7g. Skladování Skladujte v teplotě -18º. Před přípravou nechejte gyozy v pokojové cca 3 hodiny nebo rozmrazit s microvlnou v rozmraženém režimu. Země původu Velká Británie. Návod k přípravě: příprava v pánvi: V zahřátém (70-80 stupňů C) suchém pánvi přidejte dvě lžíce oleje a položte určité množství gyoza knedlíčků, aby se navzájem nedotýkaly. Až budou zlatohnědé ( po 2 minuty), nalijte cca 60-80 ml horké vody z varné konvice v pánvi, přikryjte poklicí a počkejte, dokud se voda neodpaří. Po cca 2 minuty, vyndejte jeden kus a rozkrojte ho, gyoza by měla být průhlednější a poté vyndejte rychle zbytek z pánvi. Poté máte 2 metody na výběr: 1. Na fritování 2,5 minuty (170 - 180 stupňů C) a poté vaření v hrnci cca 3 minuty. 2. V pařníku cca 5 minuty Gyoza je doporučená jíst s namáčení sójovou omáčkou.