Wasabi pasta: Smíchejte wasabi prášek s vodou (nebo vodou s přídavkem rýžového octa) a vytvořte pastu podobnou té, kterou známe jako wasabi pastu. Tuto pastu můžete použít jako dip k sushi, sashimi nebo jiným druhům sushi.
Omáčky a dresinky: Přidejte wasabi prášek do různých omáček, jako je sojová omáčka, teriyaki omáčka nebo dresinky na salát. Wasabi přidá ostrou a charakteristickou chuť.#Str10
Marinády: Přidejte wasabi prášek do marinád na ryby, mořské plody nebo maso. Tím dodáte pokrmu pikantní a osvěžující nádech.
#Str10Vývar: Přidejte malé množství wasabi prášku do vývaru, bujonu nebo polévky. Wasabi může dodat extra chuť a pikantnost.#Str10
Majonéza a dipy: Míchejte wasabi prášek s majonézou, řeckým jogurtem nebo tvarohem pro přípravu pikantního dipu.#Str10
Pikantní směsi: Vytvořte si vlastní pikantní směs přidáním wasabi prášku do směsi koření.#Str10
Přílohy: Přidejte špetku wasabi prášku do bramborového pyré, rýže nebo dalších příloh, abyste jim dodali pikantní chuť.