Složení: Jablečná náplň (56% jablko, cukr, modifikovaný kukuřičný škrob, regulátor kyselosti (E330), antioxidant (E300), konzervační látka (E202)), pšeničná mouka ,voda, cukr s vanilkovou příchutí (cukr, příchuť), pšeničný gluten, sůl, bramborový škrob, vanilkový prášek. Nutriční hodnoty na 100g Energie 133 kcal / Tuk 0,3g z toho nasycené mastné kyseliny 0,2g / Sacharidy 29g z toho cukr 16g / Protein 3,2g / Sůl 0,3g. Skladování Skladujte v teplotě -18º. Před přípravou nechejte gyozy v pokojové cca 3 hodiny nebo rozmrazit s microvlnou v rozmraženém režimu.Země původu Polsko
Návod k přípravě: příprava v pánvi: V zahřátém (70-80 stupňů C) suchém pánvi přidejte dvě lžíce oleje a položte určité množství gyoza knedlíčků, aby se navzájem nedotýkaly. Až budou zlatohnědé ( po 2 minuty), nalijte cca 60-80 ml horké vody z varné konvice v pánvi, přikryjte poklicí a počkejte, dokud se voda neodpaří. Po cca 2 minuty, vyndejte jeden kus a rozkrojte ho, gyoza by měla být průhlednější a poté vyndejte rychle zbytek z pánvi.
Poté máte 2 metody na výběr:
1. Na fritování 2,5 minuty (170 - 180 stupňů C) a poté vaření v hrnci cca 3 minuty.
2. V pařníku cca 5 minuty,Gyoza je doporučená jíst s namáčení sójovou omáčkou