Složení: zelenina 38%,kachní maso 17,6%, voda, hoisin omáčka 3,2%, česnek, sůl, sezamový olej, paprika, barva E150a, sojová omáčka, zázvor hrášek, černý pepř, výtažek z kvasnic, bramborový škrob, smíšené koření. Alergeny pšenice, vejce, korýši. Nutriční hodnoty na 100g Energie 149 kcal / Tuk 3g z toho nasycené mastné kyseliny 1g / Sacharidy 22g z toho cukr 4g / Protein 7g / Sůl 1g. Skladování Skladujte v teplotě -18º. Před přípravou nechejte gyozy v pokojové cca 3 hodiny nebo rozmrazit s microvlnou v rozmraženém režimu. Země původu Polsko. Návod k přípravě: příprava v pánvi: V zahřátém (70-80 stupňů C) suchém pánvi přidejte dvě lžíce oleje a položte určité množství gyoza knedlíčků, aby se navzájem nedotýkaly. Až budou zlatohnědé ( po 2 minuty), nalijte cca 60-80 ml horké vody z varné konvice v pánvi, přikryjte poklicí a počkejte, dokud se voda neodpaří. Po cca 2 minuty, vyndejte jeden kus a rozkrojte ho, gyoza by měla být průhlednější a poté vyndejte rychle zbytek z pánvi. Poté máte 2 metody na výběr: 1. Na fritování 2,5 minuty (170 - 180 stupňů C) a poté vaření v hrnci cca 3 minuty. ¨2. V pařníku cca 5 minuty Gyoza je doporučená jíst s namáčení sójovou omáčkou