Složení: krevety 27% ( Litopenaeus vannamei, voda, sůl, stabizátory E451, E452), zeleniny ( zelí, mrkev), pšeničná mouka, voda, škrob, řepkový olej, strouhanka, houba ( Agaricus bisporus) , sezamový olej, cukr, sůl, vaječný prášek, beetroot prášek, zázvorový prášek, kvasnicový extrakt, černý pepř.Alergeny pšenice, sója, korýši. Nutriční hodnoty na 100g Energie 160 kcal / Tuk 4,8g z toho nasycené mastné kyseliny 0,5g / Sacharidy 22g z toho cukr 2,9g / Protein 6,2g / Sůl 0,72g Skladování Skladujte v teplotě -18º. Před přípravou nechejte gyozy v pokojové cca 3 hodiny nebo rozmrazit s microvlnou v rozmraženém režimu.Země původu Polsko
Návod k přípravě: příprava v pánvi: V zahřátém (70-80 stupňů C) suchém pánvi přidejte dvě lžíce oleje a položte určité množství gyoza knedlíčků, aby se navzájem nedotýkaly. Až budou zlatohnědé ( po 2 minuty), nalijte cca 60-80 ml horké vody z varné konvice v pánvi, přikryjte poklicí a počkejte, dokud se voda neodpaří. Po cca 2 minuty, vyndejte jeden kus a rozkrojte ho, gyoza by měla být průhlednější a poté vyndejte rychle zbytek z pánvi. Poté vyberte 1 z 2 metody: 1. Na fritování 2,5 minuty (170 - 180 stupňů C) a poté vaření v hrnci cca 3 minuty. 2. V pařníku cca 5 minuty. Gyoza je doporučená jíst s namáčení sójovou omáčkou