Složení: Zelenina (zelí, cibule, jarní cibulka, pažitka), pšeničná mouka, kuřecí maso 19%, voda, kuřecí kůže, strouhanka (pšeničná mouka, sůl, droždí), sůl, česnekový prášek, pšeničný lepek, zvýrazňovače chuti (E621, E631), sójová omáčka (voda, sója, pšenice, sůl), sezamový olej, bramborový škrob, práškový zázvor.. Alergeny pšenice, vejce, korýši. Nutriční hodnoty na 100g Energie 146 kcal / Tuk 4,7g z toho nasycené mastné kyseliny 1,6g / Sacharidy 17g z toho cukr 4,4g / Protein 8,1g / Sůl 1g / Vlákniny 1,5g. Skladování Skladujte v teplotě -18º. Před přípravou nechejte gyozy v pokojové cca 3 hodiny nebo rozmrazit s microvlnou v rozmraženém režimu. Země původu Polsko. Návod k přípravě: příprava v pánvi: V zahřátém (70-80 stupňů C) suchém pánvi přidejte dvě lžíce oleje a položte určité množství gyoza knedlíčků, aby se navzájem nedotýkaly. Až budou zlatohnědé ( po 2 minuty), nalijte cca 60-80 ml horké vody z varné konvice v pánvi, přikryjte poklicí a počkejte, dokud se voda neodpaří. Po cca 2 minuty, vyndejte jeden kus a rozkrojte ho, gyoza by měla být průhlednější a poté vyndejte rychle zbytek z pánvi. Poté máte 2 metody na výběr: 1. Na fritování 2,5 minuty (170 - 180 stupňů C) a poté vaření v hrnci cca 3 minuty. 2. V pařníku cca 5 minuty Gyoza je doporučená jíst s namáčení sójovou omáčkou