Složení: zelenina 31%, pšeničná mouka, vepřová maso 19%, voda, vepřový tuk, sůl, strouhanka, česnekový prášek, glutaman, zvýrazňovače chuti E621,E631, sezam, sójová omáčka, bramborový škrob, zázvorový prášek Alergeny pšenice, vejce. Nutriční hodnoty na 100g Energie 225 kcal / Tuk 13g z toho nasycené mastné kyseliny 5,4g / Sacharidy 18g z toho cukr 4,5g / Protein 7,5g / Sůl 1g / Vlákniny 1,9g Skladování Skladujte v teplotě -18º. Před přípravou nechejte gyozy v pokojové cca 3 hodiny nebo rozmrazit s microvlnou v rozmraženém režimu.Návod k přípravě: příprava v pánvi: V zahřátém (70-80 stupňů C) suchém pánvi přidejte dvě lžíce oleje a položte určité množství gyoza knedlíčků, aby se navzájem nedotýkaly. Až budou zlatohnědé ( po 2 minuty), nalijte cca 60-80 ml horké vody z varné konvice v pánvi, přikryjte poklicí a počkejte, dokud se voda neodpaří. Po cca 2 minuty, vyndejte jeden kus a rozkrojte ho, gyoza by měla být průhlednější a poté vyndejte rychle zbytek z pánvi. Máte 2 metody na výběr: 1. Na fritování 2,5 minuty (170 - 180 stupňů C) a poté vaření v hrnci cca 3 minuty. 2. V pařníku cca 5 minuty Gyoza je doporučená jíst s namáčení sójovou omáčkou Země původu Polsko