Složení:#Str10Kuřecí stehno 71%, SÓJOVÝ olej, kukuřičný škrob, rýžová mouka, SÓJOVÁ omáčka (voda, SÓJOVÁ fazole, PŠENICE, sůl, alkohol), PŠENIČNÁ mouka, zázvor, rýžový ocet, zvýrazňovač chuti (E621), emulgátor (E451), sůl, cukr, česnekový prášek, regulátor kyselosti (E500), koření 0,1% (paprikový prášek), cibulový prášek, kypřící látka (E500), stabilizátor (E415).
#Str10Pokyny:#Str10Pro dosažení nejlepších výsledků vařte ze zmrazeného. * Mikrovlnná trouba (600 W): Položte 4 kusy na misku vhodnou do mikrovlnné trouby a vařte asi 1 minutu a 30 sekund. A na 5 kusů vaříme asi 1 minutu a 50 sekund. Doby vaření by měly být upraveny pro mikrovlnné trouby jiné síly. * Trouba: Vařte v předehřáté troubě na 220 ° C asi 7 minut. * Fry: Fry při 160 ° C - 165 ° C asi 4 minuty.
Skladování Skladujte v teplotě -18º. Před přípravou nechejte gyozy v pokojové cca 3 hodiny nebo rozmrazit s microvlnou v rozmraženém režimu.Země původu Polsko.