Složení : Voda, rýže 29,5%, kimchi 12,7% (zelí, chilli prášek, jarní cibule, cibule, česnek, zázvor, solené ančovičky (Angraulis japonicus), sůl, voda, lepkavá rýžová moučka), nakrájené ředkvičky kimchi 9,1% (ředkvičky, Chilli prášek, solené krevety (Acetes japonicus), solené ančovičky (Engraulis japonicus), česnek, zázvor, jarní cibulky, sůl, zvýrazňovač chuti E635, pšeničná mouka, cukr), jarní cibulky, cibule, bílé zelí, mrkev, ústřicová omáčka 1,36% (extrakt z ústřice, kukuřičný sirup s vysokým obsahem fruktózy, kukuřičný sirup, zahušťovadlo E1422, pšeničná mouka, prášek do pečiva, ocet) kukuřičný olej, cukr, olej z chilli semen, olej z červeného pepře, olej z paprikových semen, barva E160), sůl, česnek , zvýrazňovač chuti E621, sójová omáčka (sója, pšenice, voda, sůl, likér (tapioka, rýže), hnědá rýže, ječmen), kvasnicový extrakt, chilli prášek. Alergeny : Může obsahovat korýše, vejce, ryby, arašídy, mléko a ořechy. Nutriční hodnoty na 100g : Energie 586kJ / 140kcal / Tuk 1,9g z toho nasycené mastné kyseliny 0,3g / Sacharidy 28,6g z toho cukr 2g / Protein 2,8g / Sůl 0,5g. Jak používat podmínky : Pánev na smažení: Do pánve dejte trochu oleje, zahřejte a přidejte do něj nerozmrazený obsah sáčku. Několikrát promíchejte a na středním ohni duste 3-4 minuty. Nakonec přidejte pastu, míchejte, dokud není dobře promíchaná.#Str10 Mikrovlnná trouba: Rozmrazený obsah vaku vložte do vhodné mikrovlnné nádoby a zakryjte jej. Vařte jej při 700 W po dobu 4 - 4 1/2 minuty. Pozor horké. Dobře promíchejte a podávejte. Nakonec přidejte pastu, míchejte, dokud není dobře promíchaná. Skladování : Skladujte v teplotě -18º. Před přípravou nechejte gyozy v pokojové cca 3 hodiny nebo rozmrazit s microvlnou v rozmraženém režimu. Země původu : Korea.