Složení : Lepkavá rýže 34%, mango 26%, kokosové mléko, voda, cukr, sůl, škrob (tapiokový škrob, rýžový škrob, zelenový fazolový škrob). Příprava : MIKROVLNA: 1. Natrhněte víko asi 5–7 cm, vyndejte mango. Zakryjte fólii zpět a vložte do mikrovlnné trouby. Zahřívejte na vysokou teplotu (800 W) po dobu 1 minuty. 2. Vložte mango zpět na podnos, zakryjte víko a počkejte 30 sekund. 3. Sejměte kryt a dejte pozor na teplo. 4. Doba vaření se může lišit podle modelu a výkonu. Výživa Typické hodnoty na 100 g: Energie 789 kJ / 187kcal / Tuk 4,7g, z toho nasycené 4,3g / Sacharidy 33g, z toho cukry 14g / Bílkoviny 2,5g / Sůl 0,49g. #Str10Skladování: Uchovávejte zmrazené při teplotě pod -18 ° C. Po rozmrazení znovu nezmrazujte. Před začátkem přečtěte nejlepší část balení. Země původu : Thajsko.