Složení : Pšeničná mouka, kuřecí stehno (18%), zelí, cibule, voda, kuřecí kůže (5%), chilli pasta (4%) [kukuřičný sirup, pšeničná mouka, voda, koření z červeného pepře [prášek z červeného pepře, voda, sůl , Česnek, cibule], odtučněný sójový prášek, sůl, pšenice, rýžové víno na vaření, prášek z červeného pepře, koji], cukr, sójová omáčka [voda, sójové boby, pšenice, sůl], jarní cibulka, koncentrát mrkvové šťávy, tapiokový škrob, česnek , Chilli prášek extra kořeněný (1%), zázvor, kvasnicový extrakt, chilli prášek (1%), pšeničný lepek, kuřecí vývar [voda, kuřecí maso (- maso, kosti, tuk, sůl), sójový protein s texturou, jodizovaný Sůl [sůl, jodičnan draselný], sezamový olej, řepkový olej, prášek z černého pepře; Alergeny : pšenice, sója. Nutriční hodnoty na 100g : Energie 701kJ / 166kcal / Tuk 4,3g z toho nasycené mastné kyseliny 1,2g / Sacharidy 25,2g z toho cukr 8g / Protein 1,67g / Sůl 1,18g. Příprava : Hluboké smažení: Olej zahřejte na 180 ° C. Opatrně vložte 7-8 zmrazených knedlíků a smažte je asi 3 minuty, dokud povrch nezezlatne. Pánev : Nalijte 3 lžíce oleje do pánve a zahřejte ji. Umístěte 7-8 zmrazených knedlíků a smažte je asi 7 minut, dokud nejsou všechny strany zlatohnědé. Skladování : Skladujte v teplotě -18º. Před přípravou nechejte gyozy v pokojové cca 3 hodiny nebo rozmrazit s microvlnou v rozmraženém režimu. Země původu : Korea.