Složení : Rýžová mouka, chobotnice, 16,01%, nudle (mungo fazole, bramborový škrob, sůl), krevety 8,89%, ryby surimi 8,20% (ryby surimi, prášek z vaječného bílku), jamkový paprsek, cibule, cukr, mrkev, ústřicová omáčka (voda , Cukr, sůl, extrakt z ústřice, kukuřičný škrob, pšeničná mouka, přírodní barvivo: karamel), edamame (sója), zelí, palmový olej, cukr, černá houba, voda, sójová omáčka (voda, sójové boby, rýže, sůl, alkohol) Výtažek z kvasnic, jarní cibulky, pažitka, sezamový olej, česnek, pšeničný škrob, prášek z vaječného bílku, sůl, černý pepř; Alergeny : pšenice, sója. Nutriční hodnoty na 100g : Energie 827kJ / 198kcal / Tuk 7,1g z toho nasycené mastné kyseliny 1,8g / Sacharidy 26g z toho cukr 4g / Protein 7,2g / Sůl 1,3g. Skladování : Skladujte v teplotě -18º. Před přípravou nechejte gyozy v pokojové cca 3 hodiny nebo rozmrazit s microvlnou v rozmraženém režimu.Návod na přípravu: Hluboké smažení:Hluboké smažení: Olej zahřejte na 170 ° C. Opatrně vložte 7-8 zmrazených jarních závitků a smažte je po dobu 5-6 minut, dokud povrch nezačne zlatohnědý. Pann Fry: Nalijte 3 lžíce oleje do pánve a zahřejte ji na střední teplotu. Umístěte 7-8 zmrazených jarních závitků a smažte je asi 6-7 minut, dokud nejsou všechny strany zlatohnědé. Trouba: Předehřejte troubu na 230 ° C. Vložte jarní závitky na plech s papírem na pečení. Pečte jarní závitky v troubě po dobu 22 minut. Air Fry:Země původu : Korea