Složení: Voda, pšeničná mouka, zelenina (17 %)* [zelí {58 %}, cibule {27 %}, jarní cibulka {15 %}], pšeničný lepek, cukr, sójová omáčka (4 %)* [voda, sójové boby, pšenice , sůl], česnek (3%)*, cizrnová mouka, řepkový olej, tapiokový škrob, sezamový olej (2%)*, hrachový škrob, zahušťovadlo: methylcelulóza, přírodní aroma, kvasnicový extrakt, jodizovaná sůl (sůl, jodičnan draselný), karamelový sirup, sójová omáčka v prášku (0,2 %)* [sójová omáčka (sójové boby, pšenice, sůl), maltodextrin, sůl], černý pepř. Alergeny: Pšenice, sója, sezam. Nutriční hodnoty na 100g: Energetická hodnota: 940kJ/223kcal / Tuky: 5,6g - nasycený tuk: 0,68g / Sacharidy: 31,3g - cukr: 4,7g / Protein: 11,8g / Sůl: 1,34g. Návod k přípravě: Příprava v pánvi: V zahřátém (70-80 stupňů C) suché pánvi přidejte dvě lžíce oleje a položte určité množství gyoza knedlíčků, aby se nedotýkaly. Až budou zlaté ( po 2 minuty), nalijte cca 60-80 ml horké vody do pánve, přikryjte poklicí a počkejte, dokud se voda neodpaří. Po cca 2 minuty, vyndejte jeden kus a rozkrojte ho, gyoza by měla být průhlednější a poté vyndejte rychle zbytek z pánvi. 2 metody: 1. Na fritování 2,5 minuty (170 - 180 stupňů C) a poté vaření v hrnci cca 3 minuty. 2. V pařníku cca 5 minuty, Gyoza je doporučená jíst se sójovou omáčkou. Skladování: Skladujte v teplotě -18º. Země původu: Korea.