Složení: Vepřové maso a tuky 19%, pšeničná mouka, voda, zavazadlo 12%, jarní cibule 8%, cibule 7%, mrkev 6%, bramborový škrob, pažitka 3%, texturovaný sójový protein, česnek 2%, sůl, extrakt z droždí, strouhanka (Pšeničná mouka, sůl, droždí), sójová omáčka (voda, sója, pšenice, sůl), řepkový olej, cukr, aroma, sezamový olej, prášek z černého pepře, zázvorový prášek. Alergeny: pšenice, sója, sezam. Nutriční hodnoty na 140g: Energie 250 kcal / Tuk 8g z toho nasycené mastné kyseliny 2,5g / Sacharidy 35g z toho cukr 2g / Protein 9g / Sůl 0g. Návod k přípravě: příprava v pánvi: V zahřátém (70-80 stupňů C) suchém pánvi přidejte dvě lžíce oleje a položte určité množství gyoza knedlíčků, aby se navzájem nedotýkaly. Až budou zlatohnědé ( po 2 minuty), nalijte cca 60-80 ml horké vody z varné konvice v pánvi, přikryjte poklicí a počkejte, dokud se voda neodpaří. Po cca 2 minuty, vyndejte jeden kus a rozkrojte ho, gyoza by měla být průhlednější a poté vyndejte rychle zbytek z pánvi. >Poté máte 2 metody na výběr: Skladování: Skladujte a uchovávejte při teplotě od -20 do -18 C. Po rozmrazení znovu nezamrazujte. Po rozmrazení ihned spotřebujte. země původu: Německo .