Složení: Kuřecí maso a tuku, zelenina (zelí, cibule, česnek, jarní cibule), cukr, česnek, texturované sójové bilkoviny, pšeničná mouka, voda, sůl, strouhanka, kuřecí vývar, sójova émáčka, vaječný bílý prášek, česnekový prášek, glutaman, zvýrazňovač chuti: E621, E631. Sójová omácka bramborový škrob, zázvorový prášek. Alergeny: pšenice, sója. Nutriční hodnoty na 100g Energetická hodnota: 787kJ/188kcal, tuky: 8g, nasycený tuk: 3,3g, sacharidy: 19g, cukr: 6g, protein: 9,9g, sůl: 0,98g. Skladování Skladujte v teplotě -18º. Před přípravou nechejte gyozy v pokojové cca 3 hodiny nebo rozmrazit s microvlnou v rozmraženém režimu.Návod k přípravě: příprava v pánvi: V zahřátém (70-80 stupňů C) suchém pánvi přidejte dvě lžíce oleje a položte určité množství gyoza knedlíčků, aby se navzájem nedotýkaly. Až budou zlatohnědé ( po 2 minuty), nalijte cca 60-80 ml horké vody z varné konvice v pánvi, přikryjte poklicí a počkejte, dokud se voda neodpaří. Po cca 2 minuty, vyndejte jeden kus a rozkrojte ho, gyoza by měla být průhlednější a poté vyndejte rychle zbytek z pánvi. Poté máte 2 metody na výběr: 1. Na fritování 2,5 minuty (170 - 180 stupňů C) a poté vaření v hrnci cca 3 minuty. 2. V pařníku cca 5 minuty, Gyoza je doporučená jíst s namáčení sójovou omáčkou Země původu Korea.