Složení: Zelenina (zelí, cibule, česnek, jarnícibule, pražitka), tofu, cukr, česnek, texturované sójové bilkoviny, pšeničná mouka, voda, sůl, strouhanka, kuřecí vývar, sójova émáčka, vaječný bílý prášek, česnekový prášek, glutaman, zvyraznovace chuti: E621, E631. Sójová omácka bramborový škrob, zázvorový prášek. Alergeny pšenice, sója Nutriční hodnoty na 100g Energetická hodnota: 670kJ/159kcal, tuky: 5,6g, nasycený tuk: 1,9g, sacharidy: 19g, cukr: 2,1g, protein: 8,2g, sůl: 0,77g. Skladování Skladujte v teplotě -18º. Před přípravou nechejte gyozy v pokojové cca 3 hodiny nebo rozmrazit s microvlnou v rozmraženém režimu.Země původu Korea. Návod k přípravě: příprava v pánvi: V zahřátém (70-80 stupňů C) suchém pánvi přidejte dvě lžíce oleje a položte určité množství gyoza knedlíčků, aby se navzájem nedotýkaly. Až budou zlatohnědé ( po 2 minuty), nalijte cca 60-80 ml horké vody z varné konvice v pánvi, přikryjte poklicí a počkejte, dokud se voda neodpaří. Po cca 2 minuty, vyndejte jeden kus a rozkrojte ho, gyoza by měla být průhlednější a poté vyndejte rychle zbytek z pánvi. Poté máte 2 metody na výběr: 1. Na fritování 2,5 minuty (170 - 180 stupňů C) a poté vaření v hrnci cca 3 minuty. 2. V pařníku cca 5 minuty Gyoza je doporučená jíst s namáčení sójovou omáčko Země původu Korea.