Složení: Zelenina 31% [zelí, cibule, mrkev, pórek, hlíva královská, hlíva lesní, houba shiitake (houba shiitake, voda, sůl, regulátor kyselosti (kyselina citronová), česnek], voda, pšeničná mouka, řepkový olej, skleněné nudle 4% [škrob ze sladkých brambor, zahušťovadlo (alginát sodný), antioxidant (kyselina askorbová)], modifikovaný tapiokový škrob [modifikovaný škrob (hydroxypropyl diškrob fosfát), PŠENIČNÝ lepek, maltodextrin, PŠENIČNÁ mouka], SÓJOVÁ omáčka (odtučněná SÓJA, PŠENICE, voda , Sůl, Alkohol), texturovaný SÓJOVÝ protein, cukr, SEZAMOVÝ olej, přírodní aroma, PŠENIČNÁ vláknina, zahušťovadlo (methylcelulóza), Sůl, PŠENIČNÝ lepek, prášek z kvasnicového extraktu, prášek z černého pepře, prášek ze zázvoru. Alergeny: Pšenice, sója, sezam. Nutriční hodnoty na 100g: Energetická hodnota: 722kJ/173kcal / Tuky: 6,6g - nasycený tuk: 0,8g / Sacharidy: 27g - cukr: 1,5g / Protein: 4,8g / Sůl: 0,95g. Návod k přípravě: Příprava v pánvi: V zahřátém (70-80 stupňů C) suché pánvi přidejte dvě lžíce oleje a položte určité množství gyoza knedlíčků, aby se nedotýkaly. Až budou zlaté ( po 2 minuty), nalijte cca 60-80 ml horké vody do pánve, přikryjte poklicí a počkejte, dokud se voda neodpaří. Po cca 2 minuty, vyndejte jeden kus a rozkrojte ho, gyoza by měla být průhlednější a poté vyndejte rychle zbytek z pánvi. 2 metody: 1. Na fritování 2,5 minuty (170 - 180 stupňů C) a poté vaření v hrnci cca 3 minuty. 2. V pařníku cca 5 minuty, Gyoza je doporučená jíst se sójovou omáčkou. Skladování: Skladujte v teplotě -18º. Země původu: Korea.