Složení: Kuřecí stehno a kůže 26,9% *, pšeničná mouka, zelenina [cibule, zelí, houba shiitake, jarní cibulka, česnek], voda, koriandr, 4,4% *, tofu [sója, voda, zpevňující látka: chlorid hořečnatý ], Koření, Tapiokový škrob, Sójová omáčka [Voda, Sója, Pšenice, Sůl], Kvasnicový extrakt, Cukr, Vepřová želatina, Jodizovaná sůl, Kuřecí vývar [Voda, Kuře (Kosti, Maso, Tuk), Sůl], Rýžové víno [ Voda, rýže], přírodní aroma, řepkový olej. * Kuře a koriandr pocházejí z EU. Alergeny pšenice, sója Nutriční hodnoty na 100g Energetická hodnota: 596kJ/142kcal, tuky: 5,6g, nasycený tuk: 1,7g, sacharidy: 13,3g, cukr: 1,8g, protein: 9g, sůl: 0,77g. Skladování Skladujte v teplotě -18º. Nechejte gyozy v pokojové cca 3 hodiny nebo rozmrazit s microvlnou v rozmraženém režimu.Země původu Korea. Návod k přípravě: příprava v pánvi: V zahřátém (70-80 stupňů C) suchém pánvi přidejte dvě lžíce oleje a položte určité množství gyoza knedlíčků, aby se navzájem nedotýkaly. Až budou zlatohnědé ( po 2 minuty), nalijte cca 60-80 ml horké vody z varné konvice v pánvi, přikryjte poklicí a počkejte, dokud se voda neodpaří. Po cca 2 minuty, vyndejte jeden kus a rozkrojte ho, gyoza by měla být průhlednější a poté vyndejte rychle zbytek z pánvi. Poté máte 2 metody na výběr: 1. Na fritování 2,5 minuty (170 - 180 stupňů C) a poté vaření v hrnci cca 3 minuty. 2. V pařníku cca 5 minuty Gyoza je doporučená jíst s namáčení sójovou omáčkou