Složení: Koláč 56 % : pšeničná mouka , saiz , smažený rybí koláč 18 % : surimi ( rybí maso treska 91 % ) , cukr . " Sladidlo E420 , regulátor kyselosti E338 ) , cibule , modifikovaný potravinářský škrob , směsné škroby ( bramborový škrob , tapiokový škrob ) . Mrkev , jarní cibulka . Sojový olej , rafinovaná sůl , cukr , izolovaný sójový protein . Látky zvýrazňující chuť a vůni E621 , E635 " E967, acidifikátor E575, omáčka 26%: voda, cukr, míchaná omáčka (papriková semena v prášku), černý cukr, sůl, zvýrazňovač chuti E621,E635, kukuřičný škrob.
Pokyny k vaření:#Str10 Rozmrazte pšeničné koláče ve studené vodě po dobu 5 minut a oddělte pšeničné koláče. Rozehřejte pánev, dejte 1 lžíci oleje, přidejte pšeničný koláč, omáčku a poté smažte 1~2 minuty. Zalijte 360 ml vody, přidejte rybí koláč a zelenou cibulku a vařte 2-3 minuty. Často míchejte, aby se pšeničný koláč nepřilepil. Za druhé se vaří, stáhněte plamen a míchejte 1-2, abyste si mohli regulovat hustotu polévky podle své chuti.
Nutriční hodnoty na 25g: Energie 770kJ/184kcal / Tuk 2g - nasycený tuky 0,3g/ Sacharidy 37g z toho cukr 9g / Protein 6g / Sůl 0,8g.
Skladování: V mrazáku (-18ºC nebo nižší). Měl by být vždy skladován zmrazený. Po rozmrazení se nesmí zmrazit. Min -25ºC, Max -18ºC. Země původu: Korea.