Složení: ① Koláč z pšeničné mouky 320 g: pšeničná mouka, sůl. ② Smažený rybí koláč 100 g: Surimi [rybí maso (maso tresky 91,49 %], cukr, D-sorbitol, polyfosforečnan sodný (regulátor kyselosti)], cibule, modifikovaný škrob, míchaný škrob [bramborový škrob, tapiokový škrob], mrkev, zelená cibule , sójový olej, rafinovaná sůl, cukr, ISP - izolovaný sójový protein, L-glutamát sodný, D-xylóza, glukono-δ-lakton (GDL), 5'-inosinát disodný, 5'-gulylát disodný. ③ Voda 150 g: , cukr, míchaná omáčka [prášek z červené papriky, semena červené papriky], černý cukr, sůl, glutamát sodný, 5'-inosinát disodný, 5'-gulylát disodný, kukuřičný škrob. Alergie: Obsahuje sójové boby, pšenici a ryby.
Pokyny k vaření:#Str10 Rozmrazte pšeničné koláče ve studené vodě po dobu 5 minut a oddělte pšeničné koláče. Rozehřejte pánev, dejte 1 lžíci oleje, přidejte pšeničný koláč, omáčku a poté smažte 1~2 minuty. Zalijte 360 ml vody, přidejte rybí koláč a zelenou cibulku a vařte 2-3 minuty. Často míchejte, aby se pšeničný koláč nepřilepil. Za druhé se vaří, stáhněte plamen a míchejte 1-2, abyste si mohli regulovat hustotu polévky podle své chuti.
Nutriční hodnoty na 25g: Energie 757kJ/181kcal / Tuk 2g - nasycený tuky 0,3g/ Sacharidy 35g z toho cukr 9g / Protein 6g / Sůl 0,6g.
Skladování: V mrazáku (-18ºC nebo nižší). Měl by být vždy skladován zmrazený. Po rozmrazení se nesmí zmrazit. Min -25ºC, Max -18ºC. Země původu: Korea.