Přihlášení
Ztratili jste heslo?

Výběr měny

HIEP LONG želatina v prášku 12g

HIEP LONG želatina v prášku 12g
Katalogové číslo: P02489
EAN: 8936004021357
Obrázek k výrobku 4346 - HIEP LONG prášek želatiny 12g
Klikni pro zobrazení většího obrázku
-
Litujeme, ale toto zboží nelze nyní bohužel objednat.
Složení: Želé prášek [Carrageenan Ins 407 (40%); konjacová mouka Ins 425 (20%), chlorid draselný Ins 508 (15%), citrát trisodný Ins 331 (iii) (10%), citronan draselný Ins 332 (ii) (5%), Xanthanová guma Ins 415 (5%), Glukóza (5%)]. - Nejprve přidejte pružný prášek z rybího želé do 270 g cukru a dobře promíchejte (Pokud připravujete čerstvou kokosovou vodu, potřebujete pouze 200 g cukru). - Vařte z 1,2 až 1,5 l vody (nebo čerstvé kokosové vody), přidejte směs do vroucí vody a míchejte, dokud se směs nerozpustí asi 3 až 5 minut. - Po upečení přidejte balíček ovocné příchuti (volitelně), dobře promíchejte a nalijte do formy. Přidejte jakékoli ovoce, které chcete. Příprava : 1. Smíchejte: Smíchejte balení želé v prášku 12 gramů s 270 g cukru a dobře promíchejte. 2. Vařte: Vařte 1,5-2 litry vody a poté směs postupně nalijte do vroucí vody a dobře promíchejte, dokud se směs nerozpustí asi 5 minut. 3. Nalijte do formy: Po uvaření můžeme přidat mouku, kterou dobře promícháme, nalijte do formy. 4. Chlad:
Když je želé zmrzlé, vložte jej do chladiče. O hodinu později jsme dostali skvělé jídlo. Můžeme také nalít želé do kouty. Skladujte:
Uchovávejte na suchém místě, chraňte před přímým slunečním zářením. Země původu:
Vietnam.

HIEP LONG želatina v prášku 12g

Phuong Nguyen
phone+420776728071

Zasílat novinky

Informace o zpracování osobních údajů (GDPR).

Odhlášení z odběru

Rychlý kontakt

Naše prodejna:

Jasmino Foods s.r.o.
Libušská 319/126
142 00 Praha 4

IČO: 05472571
DIČ: CZ05472571
 

Mobil: +420 776 213 777

Otevírací doba:

PO-NE 9:30-18:30h

 

Email: info@jasmino.cz
Web:   www.jasmino.cz

 

Facebook

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Pro více informací klikněte zde. Používáním webu vyjadřujete souhlas.Souhlasím