Složení: Fermentované SÓJOVÉ boby: SÓJOVÉ boby, rýžový prášek, bacil#Str10. Omáčka: voda, hydrolyzovaný protein, cukr, isoglukóza, SÓJOVÁ omáčka (SÓJOVÉ boby, PŠENICE, voda, sůl), sůl, ocet, extrakt bonito, zvýrazňovač chuti: E621, ethanol, thiamin).#Str10 Hořčice: hořčice, ocet, sůl, rostlinný olej, okyselovač, barvivo: E100, vitamín C: E300, zahušťovadlo: E412,E415, zvýrazňovač chuti: E621, koření. Alergeny: Lepek, sója, hořčice, ryba. Použití: Natto necháme rozmrazit, přidáme trošku sójové omáčky, jarní cibulku a kdo chce, může přidat i syrové vejce a vše dobře zamícháme. Podáváme s rýží.Nutriční hodnoty na 100g: Energie 739kJ / 190kcal / Tuk 8.3g z toho nasycené mastné kyseliny 1.1g / Sacharidy 7.2g z toho cukr 1.2g / Protein 15g / Sůl 0.2g. Skladování: Lednice (+ 6C): 7 dní. Mraznička (-6C) / ** Mraznička (-12C): 2 měsíce. *** Mraznička (-18C) viz tiráž. Po rozmrazení znovu nezmrazujte. Země původu: Japonsko.