Složení : Surimi 34,5%: RYBÍ maso (Threadfin beam 29,35%, ještěrka 4,31%, kozí ryba 0,86%), cukr, emulgátory: E450, E451, E452, vaječný bílý prášek, voda, modifikovaný škrob, tofu (voda, SÓJA, SÓJA ), plně přepracovaná SÓJA Olej, cibule, zelí, cukr, mrkev, sůl, SÓJOVÝ protein, zvýrazňovač chuti: E621, dextróza, vaječný bílý prášek, klasová houba, skleněné nudle (mungo škrob, bramborový škrob), surimi koření, zvlhčovadlo: E420, kantonské zelí , sladké aroma, SÓJOVÁ omáčka (voda, SÓJOVÉ boby, PŠENICE, sůl), PŠENIČNÁ vláknina, PŠENIČNÝ lepek, stabilizátor: E412, E414, E331(iii), hrachový proteinový hydrolyzát, PŠENIČNÝ protein, SEZAMOVÝ olej, zvýrazňovač chuti: E635, sušené MOŘSKÉ ŘASY, yam prášek. Základ polévky: Voda, glukózový sirup, sójová omáčka (voda, SÓJOVÉ boby, PŠENICE, sůl), sůl, cukr, fruktóza, zvýrazňovač chuti: E621, E635, aroma, maltodextrin, extrakt z řasy, zahušťovadlo: E1442, stabilizátor: E415. Alergeny : RYBY, SÓJOVÉ BAZY, PŠENICE, VEJCE, KORÝŠ/KOKÝŠI. Pokyny pro vaření: Na pánvi dejte vařit 4 šálky vody. Přidejte přiložený polévkový základ. Všechny položky nakrájejte na 2-4 kusy. Přidejte 2. do 1. a vařte na středním plameni 10 minut. Můžete přidat předvařený Daikon, vařená vejce, nudle, konjak atd. Nutriční hodnoty na 100g : Energie 494kJ / kcal / Tuk 1.35g z toho nasycené mastné kyseliny 1g / Sacharidy 17.1g z toho cukr 5,67g / Protein 8.24g / Sůl 759mg. Skladování : Skladujte v teplotě -18º. Před přípravou nechejte gyozy v pokojové cca 3 hodiny nebo rozmrazit s microvlnou v rozmraženém režimu. Země původu : Thajsko.