Složení : Tapiokový škrob, voda, jedlá sůl, potravinářské přídatné látky (karboxymethylcelulóza sodná (E466), hydroxypropyldiškrob fosfát (E1422), acetátový škrob, oranžová žluť (E110), guarová guma (E412), acetát sodný (E262), dehydroacetát sodný (E2666). ), jedlá esence). Nutriční hodnoty na 100g : Energie 997kJ / 237 kcal / Tuk 0g z toho nasycené mastné kyseliny 0g/ Sacharidy 58,4g z toho cukr 0g / Protein 0g/ Sůl 0,02g. Pokyny: Vařte 10 šálků vody na každý 1 šálek perel tapioky ve velkém hrnci. Tapioku pomalu přidejte do vroucího hrnce a lehce promíchejte.Počkejte, až tapioka vypluje na vodní hladinu. Krycí hrnec. Vařte na středním ohni po dobu 2-3 minut. Vypněte teplo a vařte další 2-3 minuty (upravte čas tak, aby tapioka změkčila podle osobního vkusu). Vydlabejte tapioku a nechte ji 20 sekund odpočívat ve studené vodě. Vydlabejte tapioku do suché misky a vmíchejte do ní cukr nebo med. #Str10Tipy na servírování: Připravené nové ságo je vynikající studené nebo horké. Přidejte do nápojů, jako je mléčný čaj nebo káva, nebo do dezertů. Tapioku prosím snězte do 4 hodin po uvaření. Po otevření obalu nevyužitou část chraňte a co nejdříve spotřebujte.
Varování: Nesmí konzumovat děti do 3 let. Děti a starší lidé by měli konzumovat pod dohledem dospělých. Při konzumaci horkých nápojů buďte opatrní a vyvarujte se udušení tapiokou. Povrch bílého prášku na perličkách tapioky je škrob. Velké rozdíly teplot při skladování mohou způsobit vodní páru uvnitř obalu. Oba vzhledy jsou normální a bezpečné pro konzumaci.
SKLADOVÁNÍ : Uchovávejte na chladném a suchém místě. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření chlaďte ve vzduchotěsné nádobě.#Str10ZEMĚ PŮVODU: Čína.