Složení : Tapiokový škrob, voda, jedlá sůl, potravinářské přídatné látky: E466, E1422, acetátový škrob, E120, E412, E262, E266, jedlá esence. Nutriční hodnoty na 100g : Energie 1079kJ / 257,8 kcal / Tuk 8,9g z toho nasycené mastné kyseliny 0g/ Sacharidy 66,5g z toho cukr 9g / Protein 6,7g/ Sůl 0,12g. Pokyny: Vařte 10 šálků vody na každý 1 šálek perel tapioky ve velkém hrnci. Tapioku pomalu přidejte do vroucího hrnce a lehce promíchejte.Počkejte, až tapioka vypluje na vodní hladinu. Krycí hrnec. Vařte na středním ohni po dobu 2-3 minut. Vypněte teplo a vařte další 2-3 minuty (upravte čas tak, aby tapioka změkčila podle osobního vkusu). Vydlabejte tapioku a nechte ji 20 sekund odpočívat ve studené vodě. Vydlabejte tapioku do suché misky a vmíchejte do ní cukr nebo med. #Str10Tipy na servírování: Připravené nové ságo je vynikající studené nebo horké. Přidejte do nápojů, jako je mléčný čaj nebo káva, nebo do dezertů. Tapioku prosím snězte do 4 hodin po uvaření. Po otevření obalu nevyužitou část chraňte a co nejdříve spotřebujte.
Varování: Nesmí konzumovat děti do 3 let. Děti a starší lidé by měli konzumovat pod dohledem dospělých. Při konzumaci horkých nápojů buďte opatrní a vyvarujte se udušení tapiokou. Povrch bílého prášku na perličkách tapioky je škrob. Velké rozdíly teplot při skladování mohou způsobit vodní páru uvnitř obalu. Oba vzhledy jsou normální a bezpečné pro konzumaci.
SKLADOVÁNÍ : Uchovávejte na chladném a suchém místě. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření chlaďte ve vzduchotěsné nádobě.#Str10ZEMĚ PŮVODU: Čína.