Složení: Pšeničná mouka, voda, mleté jehněčí maso (26%), mrkev (11%), modifikovaný škrob, jarní cibulka, pažitka, sójový olej, cibule, zázvor, sůl, sojová omáčka, lepek, sezamový olej, látky zlepšující chuť (E621, E635) ), Stabilizátory (E451, E415, E466, E1442, E401), aromata, hydrolyzovaný rostlinný protein (sója, kukuřice), koření.Alergeny pšenice, sója, gluten, sezam Nutriční hodnoty na 100g: Energetická hodnota: 795 kJ / 190 kcal, tuky: 7,7g z toho nasycený tuk: 2,6g, sacharidy: 21,4 g z toho cukr: 1,8g, protein: 7,5g, sůl: 0,95g , vlákniny 2,3g Skladování Skladujte v teplotě -18º. Před přípravou nechejte gyozy v pokojové cca 3 hodiny nebo rozmrazit s microvlnou v rozmraženém režimu.Země původu Anglie Návod k přípravě: příprava v pánvi: V zahřátém (70-80 stupňů C) suchém pánvi přidejte dvě lžíce oleje a položte určité množství gyoza knedlíčků, aby se navzájem nedotýkaly. Až budou zlatohnědé ( po 2 minuty), nalijte cca 60-80 ml horké vody z varné konvice v pánvi, přikryjte poklicí a počkejte, dokud se voda neodpaří. Po cca 2 minuty, vyndejte jeden kus a rozkrojte ho, gyoza by měla být průhlednější a poté vyndejte rychle zbytek z pánvi. Poté máte 2 metody na výběr:
1. Na fritování 2,5 minuty (170 - 180 stupňů C) a poté vaření v hrnci cca 3 minuty. 2. V pařníku cca 5 minuty Gyoza je doporučená jíst s namáčení sójovou omáčkou