Složení: Pšenice, mleté vepřové maso, voda, koriandr, zelí, modiifikovaný škrob, vepřová polévka, rostlinný olej, jarní cibule, zázvor, sůl, cibule, sójová omáčka ( voda, sůl, sójové boby, pšeničná mouka, cukr ), gluten, sezamový olej, stabilizátor E452, E415, E466, kvasnicový extrakt, zvýrazňovače chuti E621, I+G.Alergeny pšenice, sója, gluten, sezam Nutriční hodnoty na 100g: Energetická hodnota: 623 kJ / 149 kcal, tuky: 5,1g z toho nasycený tuk: 1,4g, sacharidy: 18g z toho cukr: 2,2g, protein: 6,8g, sůl: 0,4g Skladování Skladujte v teplotě -18º. Před přípravou nechejte gyozy v pokojové cca 3 hodiny nebo rozmrazit s microvlnou v rozmraženém režimu.Země původu Anglie
Návod k přípravě: příprava v pánvi: V zahřátém (70-80 stupňů C) suchém pánvi přidejte dvě lžíce oleje a položte určité množství gyoza knedlíčků, aby se navzájem nedotýkaly. Až budou zlatohnědé ( po 2 minuty), nalijte cca 60-80 ml horké vody z varné konvice v pánvi, přikryjte poklicí a počkejte, dokud se voda neodpaří. Po cca 2 minuty, vyndejte jeden kus a rozkrojte ho, gyoza by měla být průhlednější a poté vyndejte rychle zbytek z pánvi.
Poté máte 2 metody na výběr:
1. Na fritování 2,5 minuty (170 - 180 stupňů C) a poté vaření v hrnci cca 3 minuty.
2. V pařníku cca 5 minuty
Gyoza je doporučená jíst s namáčení sójovou omáčkou