Složení: Pšeničná mouka, mleté vepřové maso (25%), voda, zelí, jarní cibulka, modifikovaný škrob, vepřová kostní polévka, bambusový výhonek, rostlinný olej, koriandr, zázvor, sůl, sojová omáčka, chilli prášek, lepek, sezamový olej, stabilizátory [E452 , E415, E466], kvasnicový extrakt, zvyrazňovač příchuti E621, I + G. Alergeny pšenice, sója, gluten, sezam, mléko. Nutriční hodnoty na 100g: Energetická hodnota: 826 kJ / 206 kcal, tuky: 8,7g z toho nasycený tuk: 3g, sacharidy: 23g z toho cukr: 2,1g, protein: 7,8g, sůl: 0,98g. Skladování Skladujte v teplotě -18º. Před přípravou nechejte gyozy v pokojové cca 3 hodiny nebo rozmrazit s microvlnou v rozmraženém režimu.Země původu Anglie. Návod k přípravě: příprava v pánvi: V zahřátém (70-80 stupňů C) suchém pánvi přidejte dvě lžíce oleje a položte určité množství gyoza knedlíčků, aby se navzájem nedotýkaly. Až budou zlatohnědé ( po 2 minuty), nalijte cca 60-80 ml horké vody z varné konvice v pánvi, přikryjte poklicí a počkejte, dokud se voda neodpaří. Po cca 2 minuty, vyndejte jeden kus a rozkrojte ho, gyoza by měla být průhlednější a poté vyndejte rychle zbytek z pánvi. Poté máte 2 metody na výběr: 1. Na fritování 2,5 minuty (170 - 180 stupňů C) a poté vaření v hrnci cca 3 minuty. 2. V pařníku cca 5 minuty. Gyoza je doporučená jíst s namáčení sójovou omáčkou.