Složení: Náplň 60%: BIO zelenina 53% (zelí, pažitka, cibule, sušené zelí, sušená mrkev, česnek), voda, BIO PŠENIČNÁ mouka, BIO texturovaná SÓJOVÁ mouka, BIO SEZAMOVÝ olej, BIO slunečnicový olej, mořská sůl, BIO koření , BIO bramborový škrob. Těsto 40%: BIO PŠENIČNÁ mouka, voda, BIO slunečnicový olej, mořská sůl. Alergeny Může obsahovat stopy korýšů, vajec, ryb, mléčné úlatózy, celeru, hořčice. Nutriční hodnoty na 100g: Energetická hodnota: 765kJ/182kcal / Tuky: 4,6g - nasycený tuk: 0,5g / Sacharidy: 26g - Cukr: 1,6g / Protein: 6,9g / Sůl: 1g. Návod k přípravě: příprava v pánvi: V zahřátém (70-80 stupňů C) suchém pánvi přidejte dvě lžíce oleje a položte určité množství gyoza knedlíčků, aby se navzájem nedotýkaly. Až budou zlatohnědé ( po 2 minuty), nalijte cca 60-80 ml horké vody z varné konvice v pánvi, přikryjte poklicí a počkejte, dokud se voda neodpaří. Po cca 2 minuty, vyndejte jeden kus a rozkrojte ho, gyoza by měla být průhlednější a poté vyndejte rychle zbytek z pánvi. Poté máte 2 metody na výběr: 1. Na fritování 2,5 minuty (170 - 180 stupňů C) a poté vaření v hrnci cca 3 minuty. 2. V pařníku cca 5 minuty, Gyoza je doporučená jíst s namáčení sójovou omáčkou. Skladování: Skladujte v teplotě -18º. Před přípravou nechejte gyozy v pokojové cca 3 hodiny nebo rozmrazit s microvlnou v rozmraženém režimu.Země původu: Korea.