Složení : 36% vegetariánský frankfurt (voda, směs koření na frankfurt (PŠENIČNÝ škrob, PŠENIČNÝ lepek, zahušťovadla (E425, E461), směs koření na maso (modifikovaný škrob, aroma, hrachová vláknina, prášek z červené řepy, extrakt z papriky, zahušťovadlo (E461), sůl, extrakt z čaje, extrakt z koření, antioxidant (E300), kouřové aroma, dextrin), cukr, izolovaný SÓJOVÝ protein, sůl, koření na frankfurt (cukr, regulátory kyselosti) (E339, E452), dextróza, antioxidant (E300), aroma, extrakt z koření), zahušťovadlo (E415), kořeněná šunka (aroma, sůl, maltodextrin, zvýrazňovač chuti (E635), sójový omáčkový prášek (odtučněná SÓJA, PŠENICE, sůl), glukóza, cukr), prášek z bílého pepře), geneticky modifikovaný SÓJOVÝ olej, barvivo (E162), regulátor kyselosti (E330), emulgátor (E452), glukózový prášek, dextrin), 35% těstíčko (PŠENIČNÁ mouka, cukr, modifikovaný škrob, kypřicí látky (E450, E500, E575), lepkavá rýžová mouka, sůl, lepkavý kukuřičný škrob, dextrin, aroma), voda, strouhanka (PŠENIČNÁ mouka, palmový olej, cukr, sůl, droždí, A-amyláza, antioxidant (E300), stabilizátor (E516), regulátor kyselosti (E517), PŠENIČNÁ mouka), modifikovaná genetika, SÓJOVÝ olej. Alergeny : Pšenice, sezam, sója.
Příprava: Smažení: 3 minuty při 190 °C. Trouba: 15–20 minut při 200 °C. Horkovzdušná fritéza: 10 minut při 180 °C. Nutriční hodnoty na 100g : Energie kJ / kcal / Tuk g z toho nasycené mastné kyseliny g / Sacharidy g z toho cukr g / Protein g / Sůl g. Skladování : Skladujte v teplotě -18º. Před přípravou nechejte gyozy v pokojové cca 3 hodiny nebo rozmrazit s microvlnou v rozmraženém režimu. Země původu : Korea.