Koření k přípravě vývaru na Bun Bo Hue ( oblibená rýžová nudlová polévka v centra Vietnamu - Hue). Produkt neobsahuje MSE a konzervant. Produkt obsahuje koření pro 20 porce a se rozbaluje v jednotlivém sáčku
Složení: Sůl, cukr,extrakt krevetový, sójový olej, sušené cibule, hovězí vývar, kvasnicový extrakt, disodný inozinát, disodný guanylát, aroma. Alergeny: Sója, pšenice, krevety.
Požadované přísady: 3 kusy hovězí šlachy, 2 libry vykostěné vepřové kýty, 2ib hovězí stopky.#Str10
Pokyny: Blanšírujte maso 15 minut. Roztok zlikvidujte a maso opláchněte. Do hrnce dejte maso a přidejte tolik vody, aby bylo maso přikryté a přiveďte k varu. Rozpusťte obsah polévkového základu značky Cot. Vepřové maso vyjměte po 1 hodině varu a hovězí po 2 hodinách. Upravte wter na 2 galony (6,7 l) nebo podle chuti. Přiveďte k varu a podávejte. Na misky.
Skladování: Skladujte v suchu a chladu. Země původu: USA.