Složení: SÓJOVÉ boby, BACILLUS NATTO, Směs kukuřičného želé z prosa, SÓJOVÁ omáčka (SÓJOVÉ boby, PŠENICE, sůl), izomerizovaný tekutý cukr, sůl, extrakt z řasy, cukr, pivovarský ocet, pivovarské příchutě, kvasnicový extrakt, sladové kvašené koření, jehelná kaše, kukuřičná žampiónová žampiony. Alergeny: Lepek, sója, hořčice, ryba. Použití: Natto necháme rozmrazit, přidáme trošku sójové omáčky, jarní cibulku a kdo chce, může přidat i syrové vejce a vše dobře zamícháme. Podáváme s rýží.Nutriční hodnoty na 100g: Energie 715kJ / 171kcal / Tuk 9g z toho nasycené mastné kyseliny 1g / Sacharidy 14g z toho cukr 2g / Protein 14g / Sůl 1.2g. Skladování: Lednice (+ 6C): 7 dní. Mraznička (-6C) / ** Mraznička (-12C): 2 měsíce. *** Mraznička (-18C) viz tiráž. Po rozmrazení znovu nezmrazujte. Země původu: Japonsko.