Složení: Zelenina (jarní cibulka, cibule, zelí, mrkev, česnek), hovězí maso, pšeničná mouka, voda, jablečná omáčka (jablko, glukózo-frutózový sirup), cukr, regulátor kyselosti (kyselina citrónová), antioxidant (kyselina askorbová), sójová omáčka (voda, sója, pšenice, sůl), cukr, tapiokový škrob, sezamový olej, kukuřičný škrob, kvasnicový extrakt, izolovaný sójový protein, sůl, pšeničný lepek, cukrový sirup, koření, řepkový olej. Alergeny pšenice, sója. Nutriční hodnoty na 100g: Energetická hodnota: 787kJ/188kcal, tuky: 8g, nasycený tuk: 3,3g, sacharidy: 19g, cukr: 6g, protein: 9,9g, sůl: 0,98g. Návod k přípravě: příprava v pánvi: V zahřátém (70-80 stupňů C) suchém pánvi přidejte dvě lžíce oleje a položte gyozy Až budou zlatohnědé ( po 2 minuty), nalijte cca 60-80 ml horké vody z varné konvice v pánvi, přikryjte poklicí a počkejte, dokud se voda neodpaří. Po cca 2 minuty, gyoza by měla být průhlednější a poté vyndejte rychle zbytek z pánvi. Poté máte 2 metody na výběr: 1. Na fritování 2,5 minuty (170 - 180 stupňů) a poté vaření v hrnci cca 3 minuty. 2. V pařníku cca 5 minuty. Gyoza je doporučená jíst s namáčení sójovou omáčkou. Skladování: Skladujte v teplotě -18º. Před přípravou nechejte v pokojové cca 3 hodiny nebo rozmrazit s microvlnou v rozmraženém režimu. Země původu: Němesko.