Přihlášení
Ztratili jste heslo?

Výběr měny

BIBIGO Mraž. gyoza s hovězím bulgogi 600g

BIBIGO Mraž. gyoza s hovězím bulgogi 600g
Katalogové číslo: P00846
EAN: 4016337912479
Obrázek k výrobku 2730 - BIBIGO mraž. plněné knedlíčky gyoza hovězí bulgogi 600g
Klikni pro zobrazení většího obrázku
-
Litujeme, ale toto zboží nelze nyní bohužel objednat.
Složení: Zelenina (jarní cibulka, cibule, zelí, mrkev, česnek), hovězí maso, pšeničná mouka, voda, jablečná omáčka (jablko, glukózo-frutózový sirup), cukr, regulátor kyselosti (kyselina citrónová), antioxidant (kyselina askorbová), sójová omáčka (voda, sója, pšenice, sůl), cukr, tapiokový škrob, sezamový olej, kukuřičný škrob, kvasnicový extrakt, izolovaný sójový protein, sůl, pšeničný lepek, cukrový sirup, koření, řepkový olej. Alergeny pšenice, sója. Nutriční hodnoty na 100g: Energetická hodnota: 787kJ/188kcal, tuky: 8g, nasycený tuk: 3,3g, sacharidy: 19g, cukr: 6g, protein: 9,9g, sůl: 0,98g. Návod k přípravě: příprava v pánvi: V zahřátém (70-80 stupňů C) suchém pánvi přidejte dvě lžíce oleje a položte gyozy Až budou zlatohnědé ( po 2 minuty), nalijte cca 60-80 ml horké vody z varné konvice v pánvi, přikryjte poklicí a počkejte, dokud se voda neodpaří. Po cca 2 minuty, gyoza by měla být průhlednější a poté vyndejte rychle zbytek z pánvi. Poté máte 2 metody na výběr: 1. Na fritování 2,5 minuty (170 - 180 stupňů) a poté vaření v hrnci cca 3 minuty. 2. V pařníku cca 5 minuty. Gyoza je doporučená jíst s namáčení sójovou omáčkou. Skladování: Skladujte v teplotě -18º. Před přípravou nechejte v pokojové cca 3 hodiny nebo rozmrazit s microvlnou v rozmraženém režimu. Země původu: Němesko.

BIBIGO Mraž. gyoza s hovězím bulgogi 600g

Phuong Nguyen
phone+420776728071

Zasílat novinky

Informace o zpracování osobních údajů (GDPR).

Odhlášení z odběru

Rychlý kontakt

Naše prodejna:

Jasmino Foods s.r.o.
Libušská 319/126
142 00 Praha 4

IČO: 05472571
DIČ: CZ05472571
 

Mobil: +420 776 213 777

Otevírací doba:

PO-NE 9:30-18:30h

 

Email: info@jasmino.cz
Web:   www.jasmino.cz

 

Facebook

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Pro více informací klikněte zde. Používáním webu vyjadřujete souhlas.Souhlasím