DÝŇOVÝ KOLÁČ (rychle zmražené)
Složení: Mouka z lepkavé rýže, dýně 35%, cukr, strouhanka [pšeničná mouka. voda, sůl, droždí, kukuřičný škrob, regulátor kyselosti (síran vápenatý), antioxidant (kyselina askorbová)]
Příprava: Dýňový koláč dejte do hrnce nebo fritézy plný oleje na 130°C na 6 minut, poté na 160°C na 2 minuty, lze jíst s omáčkou nebo samotný./ Použijte hrnec nebo fritézu s velkým množstvím oleje, smažte dýňový koláč 130 °C po dobu 6 minut. poté smažte na 160 °C po dobu 2 minut Jezte to se sladkou omáčkou nebo samotné. Nutriční hodnota ve 100g výrobku: Energie 706kJ/ 168kcal - z toho nasycené mastné kyseliny 2,6g, tuky 4,7g, sacharidy 25g – z toho cukry 4,5g, Protein 5,7g, Sůl 0,14.
Skladujte: Udržujte v mrazu -18 C.