Přihlášení
Ztratili jste heslo?

Výběr měny

NONGSHIM Inst. udon nudle s tempurou (kelímek) 62g

NONGSHIM Inst. udon nudle s tempurou (kelímek) 62g
Katalogové číslo: P00599
EAN: 8801043029353
Obrázek k výrobku 2486 - NONGSHIM instant. udon polévka s tempurou v kelímku 62g
Klikni pro zobrazení většího obrázku
-
Litujeme, ale toto zboží nelze nyní bohužel objednat.
Složení: NUDLE: pšeničná mouka (USA, Australie), bramb škrob , palmový olej, ochucovadlo (olej z rýž otrub, cukr, sladidlo E420, sepie, sardel, emulgátor E322 (soja), krevety), sůl, obilná moučka (soja, ječmen), tokoferol (antioxidant E306,emulgátor E322(soja)), regul kysel E339, E501, E500, zelený čajpvý extrakt (oligosacharidy, čajový katechin, kys citronová E330), barvivo E101. KOŘENÍ V PRÁŠKU: ochucovadlo (maltodextrin, sůl, tuňák, hydrolyzovaný rostlinný protein (soja, pšenice), cukr, škeble hřebenatka, makrela, sardel, Bonito (ryba)), sůl, cukr, glukoza, koření (pepř, chilli, maltodextrin, emulgátor E322 (soja)), sušené mořské řasy, karamel (maltodextrin, barvivo E150c), zvýrazňovač chuti E627, E631, řepkový olej. ZELENINOVÉ SÁČEK: sušené rybí plátky (pšenič mouka, treska, palmový olej, sepie, emulgátor E322 (soja)), sušené rybí plátky (treska, bramborový škrob, pšeničný škrob), mrkev, zelená cibulka, mořské řasy. Alergeny: Produkt obsahuje stopy alergenů ( pšenice, sója, ječmen, ryba, měkkýsi, korýši ).
Nutriční hodnoty na 100g Energie 1945 kJ 464 kcal, Tuky 20g z toho nasycené mastné kyseliny 9,8g, Sacharidy 64g z toho cukr 4,8g, Protein 6,9g, Sůl 5g.
Skladování Skladujte v suchu a ochraňte před slunečním zářením. Země původu Korea .

NONGSHIM Inst. udon nudle s tempurou (kelímek) 62g

Phuong Nguyen
phone+420776728071

Zasílat novinky

Informace o zpracování osobních údajů (GDPR).

Odhlášení z odběru

Rychlý kontakt

Naše prodejna:

Jasmino Foods s.r.o.
Libušská 319/126
142 00 Praha 4

IČO: 05472571
DIČ: CZ05472571
 

Mobil: +420 776 213 777

Otevírací doba:

PO-NE 9:30-18:30h

 

Email: info@jasmino.cz
Web:   www.jasmino.cz

 

Facebook

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Pro více informací klikněte zde. Používáním webu vyjadřujete souhlas.Souhlasím