Přihlášení
Ztratili jste heslo?

Výběr měny

ONGCHAVA koření na marinování hovězího masa 'Sot Vang' ...

ONGCHAVA koření na marinování hovězího masa 'Sot Vang' ...
Novinka
Katalogové číslo: P05245
EAN: 8934781022697
Obrázek k výrobku 7124 - ONGCHAVA koření na marinování hovězího masa
Klikni pro zobrazení většího obrázku
Novinka
Litujeme, ale toto zboží nelze nyní bohužel objednat.
Složení : Voda, kukuřičný škrob, kuchyňské koření, sójový olej, rajčatový koncentrát, sůl, krupicový cukr, citronová tráva, kari listy, kešu prášek, skořice v prášku, badyán v prášku, hřebíček, chilli, zázvor, fialová cibule, zvýrazňovače chuti E621, E635, česnek,...přírodní barviva chilli, stabilizátory E1422, E415, regulátory kyselosti E330, konzervanty E202, antioxidanty E307c, Syntetické barvivo E129, Himalájská růžová sůl. Nutriční hodnoty na 100g: Energie 177-266kcal / Tuk 9,9-14,8g / Protein 2,3g - 3,5g / Sacharidy 19,7g - 29,6g. Příprava : Marinujte 1 balíček koření Ong Cha Va dušené hovězí omáčky s 90 g vinné omáčky Ong Cha se 400 g očištěného hovězího masa po dobu 15 minut. Osmahneme cibuli a prolisovaný česnek, poté na pánev přidáme marinované hovězí maso a mícháme, dokud není maso pevné. Přidejte vodu, aby bylo maso zakryté, přiveďte k varu, na mírném ohni vařte a přikryjte 90 minut, dokud maso nezměkne. Přidejte brambory, mrkev a cibuli nakrájenou na kousky a vařte 10-15 minut. Tapiokový škrob rozpusťte ve vodě a přidejte do hrnce s masem, aby se povařil. Naberte do misky a vychutnejte si s chlebem, rýží, nudlemi/pho. Skladování : Skladujte na chladném a suchém místě, mimo přímé sluneční světlo. Země původu: Vietnam

ONGCHAVA koření na marinování hovězího masa 'Sot Vang' ...

Phuong Nguyen
phone+420776728071

Zasílat novinky

Informace o zpracování osobních údajů (GDPR).

Odhlášení z odběru

Rychlý kontakt

Naše prodejna:

Jasmino Foods s.r.o.
Libušská 319/126
142 00 Praha 4

IČO: 05472571
DIČ: CZ05472571
 

Mobil: +420 776 213 777

Otevírací doba:

PO-NE 9:30-18:30h

 

Email: info@jasmino.cz
Web:   www.jasmino.cz

 

Facebook

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Pro více informací klikněte zde. Používáním webu vyjadřujete souhlas.Souhlasím