Složení : 33% těsto (PŠENIČNÁ mouka, cukr, lepkavá rýžová mouka, modifikovaný škrob, kukuřičný škrob, rostlinná smetana (kukuřičný škrobový sirup, kokosový olej, antioxidant (E340), emulgátory (E475, E481), protispékavá látka (E452), aroma), prášek do pečiva (kypřicí látky (E450, E500), kukuřičný škrob, protispékavá látka (E341), regulátor kyselosti (E327)), sůl, kypřicí látka (E500)), 27% vegetariánský frankfurt (voda, směs koření na frankfurt (PŠENIČNÝ škrob, PŠENIČNÝ lepek, zahušťovadla (E425, E461), směs koření na maso (modifikovaný škrob, aroma, hrachová vláknina, prášek z červené řepy, extrakt z papriky, zahušťovadlo (E461), sůl, extrakt z čaje, extrakt koření, antioxidant (E300), kouřové aroma, dextrin), cukr, izolovaný SÓJOVÝ protein, sůl, koření na frankfurt (cukr, regulátory kyselosti (E339, E452), dextróza, antioxidant (E300), aroma, extrakt z koření), zahušťovadlo (E415), kořeněná šunka (aroma, sůl, maltodextrin, zvýrazňovač chuti (E635), sójový prášek (odtučněná SÓJA, PŠENICE, sůl), glukóza, cukr), prášek z bílého pepře), geneticky modifikovaný SÓJOVÝ olej, barvivo (E162), regulátor kyselosti (E330), emulgátor (E452), glukózový prášek, dextrin), 18 % smažených brambor (92 % brambor, SÓJOVÝ olej, řepkový olej, glukózový prášek, emulgátor (E450)), voda, geneticky modifikovaný SÓJOVÝ olej. Alergeny : Pšenice, sezam, sója.
Příprava: Smažení: 3 minuty při 190 °C. Trouba: 15–20 minut při 200 °C. Horkovzdušná fritéza: 10 minut při 180 °C. Nutriční hodnoty na 100g : Energie kJ / kcal / Tuk g z toho nasycené mastné kyseliny g / Sacharidy g z toho cukr g / Protein g / Sůl g. Skladování : Skladujte v teplotě -18º. Před přípravou nechejte gyozy v pokojové cca 3 hodiny nebo rozmrazit s microvlnou v rozmraženém režimu. Země původu : Korea.