Složení: Těsto: Pšeničná mouka, voda, cukr, rostlinný olej, droždí a povolené barvení. Náplň: Pandanová kokosová pasta [Cukr, Palmový olej, Rozdělené zelené fazole, Mungo, Pandan Juice, Kokosové mléko, Voda, Glukóza, Pšeničná mouka, Sůl, Povolené barvivo a Pandanová příchuť]. Alergie : Obsahuje pšeničný lepek. Pokyny k vaření: Napařování: Odstraňte obal a naaranžujte na talíř. Napařte asi 10 minut nad vroucí vodou a podávejte. Mikrovlnná trouba: Vyjměte z mrazničky. nerozmrazujte, odstraňte obal. Vložte to do mikrovlnné trouby (900 W), posypte vodou a dejte dohromady šálek vody. Zahřejte na vysoký výkon, vařte 1 minutu a nechte 2 minuty odpočívat uvnitř mikrovlnné trouby. Doporučuje se spotřebovat do 5 minut. Smažení: Zahřejte olej na 140 ° C. Neodmrazujte, odstraňte obal. Vaříme asi 3 minuty do zlatova. Často otáčejte, abyste dosáhli rovnoměrné barvy. Vypusťte olej a podávejte.
Nutriční hodnoty na 25g: Energie1256kJ/378kcal / Tuk 7,3g z toho tuk 4g / Sacharidy 51,6gz toho cukr 14,1g / Protein 6,5g / Sůl 1188mg
Skladování: Skladujte v zmrazené -18 ° C. Země původu: Malaisia.