Složení: Rýžový koláč <300g>: Rýže, sůl, kyselina citronová. Koření Tteokbokki (40g): Cukr, tavený SÝR, SYROVÁTKA (PIIM), prášek z červené papriky, mořská sůl, tavený škrob (kukuřičný alfa škrob), zpracované fazole (bílkovinné přípravky na rostlinné bázi), směs koření (sója, prášek ze sójových bobů), prášek z křemíku, prášek z česneku, extrakt z křemičitého droždí, droždí z červeného česneku zpracované ovoce a zelenina, sodná sůl karboxymethylcelulózy, guma guar, prášek z černého pepře, oleoresin paprika, SÝROVÝ bazický olej. Koření Kimchi (3g): Voda, ředkvičky, prášek z červené papriky, kořenící základ, česnek, rafinovaná sůl, cibule, bílý cukr, esence z kvasnicového extraktu, chaluha, švestkový extrakt, zelená cibule, zázvor, lepkavá rýže, houba shitake, mrkev. Alergeny: Sýr.
Příprava: Ve vodě propláchnutý rýžový koláč slijte, 150 ml vody s rýžovým koláčem nalijte do hrnce a vařte. Když se začne vařit, přidejte koření tteokbokki a dobře míchejte 3 minuty až 5 minut, dokud rýžový koláč nezměkne. Konzumujte ho předtím, přidejte do pokrmu kimchi koření!
Nutriční hodnoty na 100g: Energie 1882.8kJ / 450kcal / Tuky 2g - z toho nasycené mastné kyseliny 1g / Sacharidy 96g - cukr 3g / Protein 9g / Sůl g.
Skladování: Uchovávejte v suchu a chladu. Země původu: Jižní Korea.