Složení: Kukuřičný škrob, mouka, sůl a voda, žlutý kukuřičný škrob (99%), emulgátor: E452.
Pokyny k vaření: Restované: Bihon opláchněte vodou, sceďte a dejte stranou. Smažte česnek nebo cibuli. Přidejte nastrouhané maso s mrkví, zelím a dalšími přísadami. Přidejte vodu nebo polévku, 1 1/2 šálku (12 oz) na každý kus bihonu. Okořeníme podle chuti. Zahřívejte do varu a přidejte scezený bihon. Vařte dvě minuty, obraťte bihon, vařte další dvě minuty a mícháním uvolněte bihon. Vypněte oheň, pokapejte jedlým olejem, promíchejte a podávejte. Polévka: Bihon opláchněte vodou z vodovodu. Přidejte bihon do vroucí polévky nebo ochuceného vývaru. Dusíme jednu minutu nebo do změknutí.
Výživa na 100 g: Energie 1520kJ/364kcal, tuky 0g, z toho nasycené mastné kyseliny 0g, sacharidy 89g, z toho cukry 0g, bílkoviny 1,8g, sůl 0,15g.
Skladování: Uchovejte v chladu a suchu. Země původu: Filipín.