Sójová omáčka je tradiční produkt, který Vietnamci dobře znají. Je velmi vhodný k vaření nejrůznějších každodenních pokrmů, jako jsou sójové boby, dušené ryby nebo k přípravě vodních špenátových omáček, a je velmi lahodný a neodolatelný. Lepkavá rýžová omáčka je vyrobena z lepkavé rýže, sójových bobů, čisté vody, soli, droždí, vaří se tradičním způsobem, ale hygiena je zacházena přísně a přísně podle moderních vyspělých standardů. Spotřebitelé si proto mohou bezpečně vybrat Tuongský lepkavý Ban, který použijí pro svou rodinu.Složení: lepkavá rýže, sója, čistá voda, kuchyňská sůl, droždí.#Str10 Návod k použití: Před použitím dobře protřepat. Slouží k dotažení vařené zeleniny, rybích vývarů a masa.Skladování: Na suchém a chladném místě chraňte před přímým slunečním zářením.Země původu : Vietnam.