Složení: Rýžový koláč Tteokbokki {99,1 % rýže (USA), rafinovaná sůl (Korea), regulátor kyselosti, alkohol}, sýrový prášek {sýrový míchaný prášek 37,63 % [přírodní sýr 22,5 % (dovezené, mléko), rostlinný olej, sušená syrovátka], bílý cukr, komplexní kořenící prášek, prášek z červené papriky, sladký parmazán zlatý [51 % přírodní sýr (50,98 % z Austrálie, 49,02 % z Holandska), 1% parmazán (z USA)], modifikovaná mouka, sušená cibule, sušená mrkev, rafinovaná sůl, petrželové vločky} . Alergie : Mléko, sója, pšenice.
Návod k přípravě: Vložte rýžový dort, ramen, kořenící prášek do šálku. Naplňte vodu po vyznačenou rysku uvnitř (150 ml). 3 minuty 30 sekund v mikrovlnné troubě. Dobře promíchejte asi 15 sekund pro lepší chuť. Podle chuti můžete přidat rybí klobásu, vejce nebo zeleninu.
Nutriční hodnoty na 100ml : Energie 1113.4kJ / 266.1kcal / Tuk 0.75g z toho nasycené mastné kyseliny 0.22g / Sacharidy 60.67g z toho cukr 1.64g / Protein 4.17g / Sůl 0.27g.
Skladování : Vyhněte se přímému slunečnímu záření a skladujte na chladném místě. Země původu : Korea.